Tel: 0228 - 316984 | Mail: info@cateringdebrasserie.nl

Catering

Al jarenlang staan wij garant voor absolute kwaliteit voor bedrijven en particulieren. Verwen uw gasten met onze heerlijke borrelhapjes, buffetten, lunchpakketten en salades. Niet alleen lekker maar ook een lust voor het oog!

COMPLETE CATERING

Op zoek naar een cateraar die al het werk uit handen neemt? Wij verzorgen een complete catering van borrelhapjes, lunchpakketten, buffetten en salades. Een lust voor het oog en heerlijk om te proeven. Onze catering komt altijd met gratis borden, bestek en glazen. Alles is mogelijk! 

VERZORGDE LUNCH

Heeft u een grote zakelijke lunch? Of wilt u een lunch verzorgen tijdens een familiedag? Dan hebben wij een groot assortiment aan verschillende broodjes voor u.  Wij kunnen verschillende lunchpakketten bezorgen. Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons dan even.

BUFFETTEN

Wij leveren warme en koude buffetten voor elke gelegenheid. Een buffet laten verzorgen kan al vanaf 15 personen. Er zijn meerdere mogelijkheden bij de invulling van het buffet. Wanneer u wilt weten wat deze mogelijkheden zijn horen wij dat graag van u!

Koud Buffet        € 16.75 p.p.

Div. soorten stokbrood met kruidenboter, huzarensalade, zalmsalade, een waldorfsalade,
(alle salades zoals boven omschreven) en een fruitsalade.

Buffet, warm en koud.  € 19.75 p.p.

Een uitgebreid buffet van o.a. een huzarensalade en zalmsalade.
Beide salades zoals hiernaast omschreven.

Nasi, aardappelkroketjes, saté, partyballetjes in een pittige saus, kippenpootjes en een varkenshaasje in champignonroomsaus. Een verse fruitsalade.

Eventueel uit te breiden met een zalmmoot à € 1.75 p.p.

Dit buffet wordt uiteraard geserveerd met diverse stokbroden en kruidenboter.

Wij leveren altijd GRATIS bestek, borden en glaswerk.
Ook hebben wij de mogelijkheid om u te voorzien van GRATIS buffettafels.

SALADES

Wij verzorgen ook diverse gezonde en verse salades. Dit kan een huzarensalade of waldorfsalade zijn, maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden. Wij vertellen u hier graag over. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar!

Huzarensalade  € 7.75 p.p.

Onze overheerlijke huzarensalade.

Zalmsalade        €  12.75 p.p.

Gegarneerd met Hollandse garnalen,
gerookte zalm, palingfilet, zoute haring etc.

Waldorfsalade.   €  8.75 p.p.

Een frisse salade, gegarneerd met tomaat,
komkommer, zuur en een heerlijke kiprollade.

Koud buffet   €  16.75 p.p.

Div. soorten stokbrood met kruidenboter, huzarensalade, zalmsalade,
een waldorfsalade, en een fruitsalade.

Buffet, warm en koud.   €  19.75 p.p.

Een uitgebreid buffet van o.a. een huzarensalade, zalmsalade,
nasi, aardappelkroketjes, saté, partyballetjes in een pittige saus, kippenpootjes, en een varkenshaasje in champignonroomsaus.
Een verse fruitsalade.
Dit buffet wordt uiteraard geserveerd met div. stokbroden en kruidenboter.

[Evt. uit te breiden met een zalmmoot à € 1.75 p.p.]

GEBAK EN DESSERTS

Bij een feestje hoort gebak! En na iedere maaltijd is een dessert heerlijk! Een perfecte start van uw feestje of een heerlijke afsluiting van uw diner. Uiteraard is alles afgestemd op uw wensen. Ook hier zijn veel mogelijkheden, vraag er gerust eens naar!

MOBIELE TAP EN WIJNEN

Een echt feestje geeft u als u onze mobiele tap huurt. U kunt dan zelf drankjes schenken aan uw gasten. Naast bier en wijn leveren wij alle soorten dranken en frisdranken. Alles wat u niet open maakt, kunt u gewoon weer aan ons teruggeven. Daar betaalt u natuurlijk niet voor! Met onze gratis glazen kan uw feest niet stuk!

ZAKELIJKE EVENTS

Ook bij een zakelijke vergadering of een bedrijfsfeest hoort catering. Iets waar u als drukke ondernemer waarschijnlijk geen tijd voor heeft. Wij kunnen u dit volledig uit handen nemen. Neem contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

FEESTEN EN PARTIJEN

Een bruiloft, verjaardag of een jubileum vieren? Daar horen heerlijke hapjes bij! Dat kunt u door ons laten verzorgen en bezorgen. U vertelt wat u wilt en wij zorgen er voor dat we aan uw wensen voldoen. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw feestje.

BBQ ORGANISEREN

Wilt u een barbecue organiseren? Dat kan bij ons! Wij komen bij u op locatie en nemen onze barbecue mee. Wilt u iemand achter de grill? Dan regelen we dat! Wij leveren alles wat u nodig heeft. Liever niet bij u thuis? Dan bent u welkom bij ons in de sfeervolle tuin!

Barbecue 1:

Diverse soorten stokbrood met kruidenboter. Diverse vleessoorten biefstuk, hamburger, kipfilet, varkenshaas etc. rauwkostsalade, Huzarensalade en diverse sauzen.

Kosten: € 21.50 p.p. Incl 3 uur drankjes € 36.50 p.p.

Barbecue 2:

Diverse soorten stokbrood met kruidenboter. Een combinatie van vis en vlees, o.a. garnalenspies, mosselen, biefstuk, hamburger, lamsspies, varkenshaas etc. Huzarensalade en zalmsalade,
rauwkostsalade, gevulde paprika’s en een verse fruitsalade.

Kosten: € 24.50 p.p. Incl. 3 uur drankjes € 39.50 p.p.

Catering De Brasserie Alle Rechten Voorbehouden - Website Door: Medialex ism Cees&Co