Tel: 0228 - 316984 | Mail: info@cateringdebrasserie.nl

Brasserie Enkhuizen

Onze catering wordt verzorgd vanuit De Brasserie. Dit gezellige lunchcafé is gevestigd in het prachtige Enkhuizen op de hoek van de oude gracht. Door de gunstige en unieke ligging is De Brasserie op elke manier bereikbaar, zelfs met de boot. 

Koffie en Gebak

Zin in een heerlijke kop koffie met gebak? Dat kan uiteraard bij ons op het gezellige terras of in het restaurant. Kom eens langs om te genieten van ons lekkere assortiment.

NAAR DE WEBSITE

Lunch

Trek in een heerlijke lunch? Bij ons heeft u ruime keuze uit diverse lunchgerechten. Van een simpele maar heerlijke tosti tot aan verschillende belegde broodjes. Voor ieder wat wils!

NAAR DE WEBSITE

Bruiloft en Partij

Ook voor uw feesten en partijen zijn wij inzetbaar. Naast het verzorgen van een catering kunt u ook genieten van een verzorgd feest bij ons in het restaurant. Vraag naar de mogelijkheden!

NAAR DE WEBSITE

Diner

Voor een snelle avondmaaltijd of een uitgebreid diner kunt u ook bij ons terecht. Speciale dieetwensen? Laat het ons weten! Voor elke gast staat er genoeg op de kaart!

NAAR DE WEBSITE

Barbecue

Zin in een heerlijke barbecue maar geen zin om zelf achter de grill te staan? Dan bent u welkom bij ons op het terras. Barbecueën in uw eigen tuin? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Vraag naar de mogelijkheden!

NAAR DE WEBSITE

High Tea

Ook theeliefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres. Wij regelen een high tea met heerlijke theesoorten en smaakvolle hapjes. Meer weten? Dan horen we graag van u!

NAAR DE WEBSITE

Specifieke wensen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!

Uiteraard is elk feest of evenement uniek. Daar horen natuurlijk ook specifieke wensen bij. Wij kunnen u hiermee van dienst zijn. Vertel ons uw plannen en wensen, wij denken met u mee en komen met een catering op maat!

Catering De Brasserie Alle Rechten Voorbehouden - Website Door: Medialex ism Cees&Co